Business partners

FinXS

FinXS ondersteunt u om uw documenten digitaal te verwerken. U kunt uw facturen scannen met de Mobile App of met een scanner op uw kantoor. FinXS verwerkt vervolgens snel uw financiële gegevens waardoor uw administratie up to date is. Waar u ook bent, u kunt uw administratie raadplegen. Met de online applicatie kunt u ervoor kiezen uw administratie zelf te doen of u levert online de gegevens bij SAM accountants aan.

www.FinXS.nl

Kantoor in Rotterdam

Kantoor In Rotterdam biedt een unieke service: Postadres In Rotterdam, wij scannen uw post en/of facturen en sturen deze dagelijks digitaal naar uw mailbox. Ongeacht waar u zich bevindt, uw post komt altijd direct bij de juiste persoon terecht.

De uitstraling van uw bedrijf wordt nog professioneler met een Kantooradres In Rotterdam. Ook bedrijven die naar de regio Rotterdam willen uitbreiden, bieden wij de oplossing! Een representatief Kantooradres met aanvullende diensten. Alle faciliteiten van een eigen kantoor voor een fractie van de kosten van een eigen bedrijfspand.

Kantoor in Rotterdam beschikt over “full service” vergaderzalen en spreekruimtes met onder meer highspeed internet. Deze vergaderlocatie is exclusief beschikbaar voor ondernemers en ondernemingen die Kantoor in Rotterdam als vestigingsadres hebben.

www.kantoorinrotterdam.nl

SAM Salaris

SAM Salaris werkt met een betrouwbaar en volledig webbased salarisverwerkingsprogramma. Het programma heeft naast de salarisadministratie een functionele HRM module met actuele managementinformatie. Het programma is optimaal beveiligd en overal toegankelijk.

Met SAM Salaris is het ook mogelijk om met werkgevers en accountantskantoren die de gehele salarisadministratie willen uitbesteden een optimale samenwerking aan te gaan op het gebied van de salarisadministratie. SAM Salaris is ook inzetbaar voor (tijdelijke) ondersteuning.

www.SAMsalaris.nl

SLK Audit

SLK Audit is een professionele organisatie actief in het verrichten van accountantscontroles aan het midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen. SLK Audit bedient zowel nationale als internationale cliënten.

www.SLK.nl

SRA

SRA is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Er werken 20.000 professionals die kwaliteit leveren op accountancy-, fiscaal en juridisch gebied. Meer dan 50% van het midden- en kleinbedrijf is klant van een SRA-kantoor.

www.SRA.nl

NBA

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten).

www.NBA.nl

International Association of Professional Advisers (IAPA)

SAM accountants is aangesloten bij IAPA, een Europees samenwerkingsverband van accountantskantoren.

www.iapa-online.com

Register Belastingadviseurs (RB)

Het Register Belastingadviseurs (RB) behartigt de belangen van ruim 7.500 belastingadviseurs.

www.RB.nl