Business Partners


SAM Salaris

SAM Salaris werkt met een betrouwbaar en volledig webbased salarisverwerkingsprogramma. Het programma heeft naast de salarisadministratie een functionele HRM module met actuele managementinformatie. Het programma is optimaal beveiligd en overal toegankelijk.

Met SAM Salaris is het ook mogelijk om met werkgevers en accountantskantoren die de gehele salarisadministratie willen uitbesteden een optimale samenwerking aan te gaan op het gebied van de salarisadministratie. SAM Salaris is ook inzetbaar voor (tijdelijke) ondersteuning.

www.SAMsalaris.nl


SRA

SRA is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Er werken 20.000 professionals die kwaliteit leveren op accountancy-, fiscaal en juridisch gebied. Meer dan 50% van het midden- en kleinbedrijf is klant van een SRA-kantoor.

www.SRA.nl


NBA

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten).

www.NBA.nl


International Association of Professional Advisers (IAPA)

IAPA is een wereld wijde organisatie van onafhankelijke professionele adviseurs in accountancy, fiscaliteiten recht en consultancy.

www.iapa.net


Register Belastingadviseurs (RB)

Het Register Belastingadviseurs (RB) behartigt de belangen van ruim 7.500 belastingadviseurs.

www.RB.nl